درب داخلی ساختمان و متریالشان
با انواع درب داخلی ساختمان و متریال آنها بیشتر آشنا شوید
دربهای ساختمان یکی از اجزای اصلی در هر ساختمانی هستند که نقش زیادی نیز در جلوه و زیبایی آن ساختمان دارند که امروزه با پیشرفت هر روزه تکنولوژی و فناوری در صنعت ساختمان سازی دربها نیز تحولات و تغییرات زیادی پیدا کرده اند. دربهای یک ساختمان علاوه بر کارکردی که دارند میتوانند به عنوان یکی از بخشهای دکوراسیون داخلی هم ایفای نقش کنند. در کنار درب خارجی ساختمان نیز درب داخلی ساختمان قرار دارد که شامل درب اتاق، سرویس بهداشتی و حمام میشود. به عبارت دیگر در حیطه ساختمان سازی دربها را می توان از لحاظ کارکرد آنها به دو دسته درب خارجی ساختمان و درب داخلی ساختمان تقسیم کرد که درب خارجی در واقع دری است که به محیط بیرون از خانه باز میشود و شامل درب حیاط، درب کوچه و دربهای واحدها است که این روزها اغلب از انواع درب ضد سرقت آن استفاده میشود. مدل دربها نیز متفاوت است از درب چوبی تا درب شیشهای در بازار موجود است.
اما درب داخلی ساختمان از انواعی از مدل درب است که در فضای داخلی آپارتمان مورد استفاده قرار میگیرد و در انواع چوبی، شیشهای و غیره موجود هستند که بر اساس محلی که نصب میشوند دارای تنوع جنس متنوعی هستند برای مثال درب داخلی ساختمان از نوع سرویس بهداشتی و حمام باید حتما ویژگی ضد آب بودن را داشته باشد که در این مطلب به صورت مفصل به بررسی درب داخلی ساختمان و متریالشان میپردازیم.
درب چوبی از مدل درب داخلی ساختمان
این نوع از درب صاف بوده و با هستههای تو پر یا تو خالی تولید میشود و سطح روی آن یا با استفاده از یک روکش چوبی یا با استفاده از رنگ کار میشود. به لحاظ هزینهای قیمت دربهای تو خالی ارزانتر از انواع تو پر آن است و علاوه بر هزینه خود درب چوبی هزینهای نیز بابت نصب روکش از شما گرفته میشود. درب چوبی خود به چند دسته تقسیم میشود که یکی از آنها درب تمام چوب است که در این مدل به دلیل زیبایی چشم گیری که دارد از زمانهای گذشته نیز طرفداران زیادی داشته است اما از طرفی بالا بودن قیمت این نوع از درب چوبی باعث شده تا مشتریان خاص خود را داشته باشد.
نوع دیگری از مدل درب چوبی دربهای ام دی اف هستند که علاوه بر داشتن یک کلاف چوبی میانی، از چوب روسی ساخته شده و توسط دستگاه سی ان سی و بدون دخالت دست طرحهایی بر روی این دربها طراحی میشود که انواع ظریفتر این طرحها بر روی درب چوبی از نوع ام دی اف بسیار کار را زیبا میکند.
نوع دیگر مدل درب چوبی از سری درب داخلی ساختمان دربهای اچ دی اف است که از نوعی تخته فیبر درست شده و به دلیل بافت فشرده چوبی که دارد رنگ پذیری کمتری روی آن انجام میگیرد و البته باید بگوییم مقاومت بیشتری نسبت به درب چوبی ام دی اف دارد. همچنین درب چوبی اچ دی اف به دلیل قیمت مناسبی که دارد از جمله پر کاربردترین انواع درب داخلی ساختمان است.
یکی دیگر از انواع مدل درب چوبی در درب داخلی ساختمان درب پی وی سی است که عمدتا به صورت اچ دی اف ساخته شده و سپس روکش پی وی سی روی آن قرار میگیرد. پی وی سی یک ماده پلاستیکی است که در ساخت انواع تانکر آب، لوله و اتصالات در ساختمان کاربرد دارد و امروزه در ساخت دربها بیشترین استفاده را از آن میشود. این نوع از مدل درب داخلی ساختمان به دلیل مقاومتی که در برابر رطوبت و آب دارند عموما در حمام و سرویسهای بهداشتی استفاده میشوند.
مدل درب پی وی سی وزن سبکی داشته و به دلیل استحکام بالا، مقاومت در برابر خوردگی، مقاومت بالا در برابر حرارت، قارچ و حشرات طرفداران زیادی نیز دارد. ساخت و نصب درب پی وی سی نیز آسان بوده و بر خلاف درب فلزی و چوبی نمیتواند در برابر تغییرات جوی و آب و هوایی مقاومت کند به همین دلیل هم گزینه مناسبی برای درب ورودی منزل نیست.
0 دیدگاه